Joint Informal meeting for FRIB and RIBF users

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

RIBF UEC activity report

Thursday, 9 October 2014 15:00 (10 minutes)

Presenter: Dr IMAI, Nobuaki (IPNS, KEK)

RNC Report

Contribution ID: 1 Type: not specified

RNC Report

Thursday, 9 October 2014 15:10 (10 minutes)

Presenter: Dr YONEDA, Ken-ichiro (RIKEN Nishina Center)

Contribution ID: 2 Type: not specified

The result of poll for the reduction of the frequency of NP-PAC

Thursday, 9 October 2014 15:20 (10 minutes)

Presenter: Dr IMAI, Nobuaki (IPNS, KEK)

Status of FRIB

Contribution ID: 3 Type: not specified

Status of FRIB

Thursday, 9 October 2014 15:30 (10 minutes)

Presenter: MORRISSEY, Dave (MSU)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Developments and Operation at NSCL

Thursday, 9 October 2014 15:40 (10 minutes)

Presenter: Dr STOLZ, Andreas (MSU)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Update on FRIB User Group Activities

Thursday, 9 October 2014 15:50 (10 minutes)

Presenter: Dr CIZEWSKI, Jolie (Rutgers University)

Contribution ID: 6 Type: not specified

SpiRIT-SAMURAI TPC

Thursday, 9 October 2014 16:00 (10 minutes)

Presenter: Dr TSANG, Betty (MSU)

Clover Array

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Clover Array

Thursday, 9 October 2014 16:10 (10 minutes)

Presenter: Dr CARPENTER, Mike (ANL)

JUSEIPEN

Contribution ID: 8 Type: not specified

JUSEIPEN

Thursday, 9 October 2014 16:20 (10 minutes)

Presenter: Dr BAKTASH, Cyrus (DOE)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Report from JINA and JFNA

Thursday, 9 October 2014 16:30 (10 minutes)

Presenter: Dr MICHAEL, Wiescher (Univ. of Nortre Dome)