EIC Asia Workshop

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

EIC science and project status

Thursday, 16 March 2023 09:40 (30 minutes)

Presenter: ENT, Rolf (JLAB)

Session Classification: Session 1: US overviews

Contribution ID: 2 Type: not specified

ePIC Collaboration

Thursday, 16 March 2023 10:20 (30 minutes)

Presenter: LAJOIE, John (Iowa State University)

Session Classification: Session 2: EIC detector/integration and DAQ

Contribution ID: 3 Type: not specified

EIC detector and integration

Thursday, 16 March 2023 10:50 (30 minutes)

Presenter: ASCHENAUER, elke-caroline (BNL)

Session Classification: Session 2: EIC detector/integration and DAQ

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Korean perspective

Thursday, 16 March 2023 13:00 (20 minutes)

Presenter: KIM, Yongsun (Sejong Univ.)

Session Classification: Session 3: Asian Interests

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Japanese perspective

Thursday, 16 March 2023 13:20 (20 minutes)

Presenter: GOTO, Yuji (RIKEN)

Session Classification: Session 3: Asian Interests

Contribution ID: 6 Type: not specified

Taiwanese perspective

Thursday, 16 March 2023 13:40 (20 minutes)

Presenter: KUO, Chia Ming (National Central University, Taiwan)

Session Classification: Session 3: Asian Interests

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Indian perspective

Thursday, 16 March 2023 14:00 (30 minutes)

Presenter: TAMBAVE, Ganesh Jagannath (NISER)

Session Classification: Session 3: Asian Interests

Contribution ID: 8 Type: not specified

Chinese perspective

Thursday, 16 March 2023 14:30 (30 minutes)

Presenter: XU, Qinghua (Shandong University)

Session Classification: Session 3: Asian Interests

Contribution ID: 9 Type: not specified

CMS-GEM development

Friday, 17 March 2023 15:50 (20 minutes)

Presenter: YOON, Inseok (SNU)

Session Classification: Session 8: ZDC and other detectors

Contribution ID: 10 Type: not specified

ZDC overview

Friday, 17 March 2023 13:30 (30 minutes)

Presenter: YAMAZAKI, Yuji (Kobe University (JP))

Session Classification: Session7: ZDC and electronics

Contribution ID: 11 Type: not specified

Taiwan's contribution and plans for the ZDC

Friday, 17 March 2023 14:30 (30 minutes)

Presenter: KUO, Chia Ming (National Central University, Taiwan)

Session Classification: Session7: ZDC and electronics

Contribution ID: 12 Type: not specified

ALICE FoCal-E application for ZDC

Friday, 17 March 2023 14:00 (30 minutes)

Presenter: CHUJO, Tatsuya (University of Tsukuba)

Session Classification: Session7: ZDC and electronics

Contribution ID: 13 Type: not specified

hadronic calorimeter for ZDC

Friday, 17 March 2023 15:30 (20 minutes)

Presenter: KIM, Yongsun (Sejong Univ.)

Session Classification: Session 8: ZDC and other detectors

Contribution ID: 16 Type: not specified

LGAD studies at Hiroshima

Friday, 17 March 2023 09:30 (30 minutes)

Presenter: YANO, Satoshi (Hiroshima University)

Session Classification: Session 5: LGAD II

Contribution ID: 17 Type: not specified

LGAD for CMS

Thursday, 16 March 2023 16:00 (30 minutes)

Presenter: MOON, Chang-Seong (Kyungpook National University)

Session Classification: Session 4: DAQ and LGADs

Contribution ID: 18 Type: not specified

mechanical support

Friday, 17 March 2023 10:30 (20 minutes)

Presenter: YANG, Yi (NCKU)

Session Classification: Session 6: LGADs

Contribution ID: 19 Type: not specified

R&D and assembly facilities in Taiwan

Friday, 17 March 2023 10:50 (20 minutes)

Presenter: LU, Rong-Shyang (NTU)

Session Classification: Session 6: LGADs

Contribution ID: 20 Type: not specified

Opening Address

Thursday, 16 March 2023 08:50 (10 minutes)

Presenter: GOTO, Yuji (RIKEN)

Contribution ID: 21 Type: not specified

DOE view on EIC

Thursday, 16 March 2023 09:20 (20 minutes)

Presenter: HALLMAN, Tim (DOE)

Session Classification: Session 1: US overviews

Contribution ID: 22 Type: not specified

DAQ and software: interest by CNS,

Thursday, 16 March 2023 15:30 (30 minutes)

Presenter: GUNJI, Taku (Center for Nuclear Study, the University of Tokyo)

Session Classification: Session 4: DAQ and LGADs

Contribution ID: 23 Type: not specified

LGADs for ePIC

Friday, 17 March 2023 09:00 (30 minutes)

Presenter: YE, Zhenyu (University of Illinois at Chicago)

Session Classification: Session 5: LGAD II

Contribution ID: 24 Type: not specified

LGAD discussion

Friday, 17 March 2023 11:10 (35 minutes)

Presenter: ALL

Session Classification: Session 6: LGADs

Contribution ID: 25 Type: not specified

discussion

Friday, 17 March 2023 16:25 (30 minutes)

Session Classification: Session 8: ZDC and other detectors

Contribution ID: 27 Type: not specified

EIC lecture for students and newcomers

Saturday, 18 March 2023 09:00 (1h 30m)

Presenter: DESHPANDE, Abhay (Stony Brook University & BNL)

Contribution ID: 29 Type: not specified

High-energy nuclear physics in Japan and view on EIC

Thursday, 16 March 2023 09:00 (20 minutes)

Presenter: GUNJI, Taku (Center for Nuclear Study, the University of Tokyo)

Session Classification: Session 1: US overviews

Contribution ID: 30 Type: not specified

Closing remarks

Friday, 17 March 2023 16:40 (20 minutes)

Presenter: GUNJI, Taku (Center for Nuclear Study, the University of Tokyo)

Contribution ID: 31 Type: not specified

RIBF Tour

Thursday, 16 March 2023 16:45 (1 hour)

Contribution ID: 32 Type: not specified

Contributions of Jazan to the JLab and EIC research program and prospects for future.

Friday, 17 March 2023 16:10 (15 minutes)

Presenter: BUKHARI, Masroor Hassan (Jazan University, Saudi Arabia)

Session Classification: Session 8: ZDC and other detectors