Newcomers' seminar

Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 3 Type: not specified

Introduction

Wednesday 4 June 2025 10:00 (2 minutes)

Presenter: KIMURA, Masaaki (RIKEN Nishina Center)

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Structure and reactions of neutron-rich nuclei in the N=20,28 region

Wednesday 4 June 2025 10:02 (7 minutes)

Presenter: BARMAN, RANOJIT (Nishina Center, RIKEN)

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Multibody clustering in quantum many-body systems

Wednesday 4 June 2025 10:09 (7 minutes)

Presenter: GUO, Yixin (CENS, IBS)

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Study of exotic hadrons and nuclei using the femtoscopic technique

Wednesday 4 June 2025 10:16 (7 minutes)

Presenter: KAMIYA, Yuki (Yukawa Institute for Theoretical Physics, Kyoto University)

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Internal structure of near-threshold states using compositeness

Wednesday 4 June 2025 10:23 (7 minutes)

Presenter: TOMONA, Kinugawa

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 8 Type: not specified

Study of light kaonic nuclei

Wednesday 4 June 2025 10:30 (7 minutes)

Presenter: KIMURA, Yuto

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Measurement of proton-3He elastic scattering at intermediate energies

Wednesday 4 June 2025 10:37 (7 minutes)

Presenter: WATANABE, Atomu (Tohoku University)

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 10 Type: not specified

Developments Toward the Measurement of Spin Correlation Coefficients for d-p Elastic Scattering

Wednesday 4 June 2025 10:44 (7 minutes)

Presenter: SAITO, Yuko

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 11 Type: not specified

ERNA recoil separator commissioning for the 12C(alpha,gama)16O cross section measurement

Wednesday 4 June 2025 10:51 (7 minutes)

Presenter: SANTONASTASO, Claudio (RIKEN Nishina Center)

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 12 Type: not specified

Study of side-readout slab-based scintillators for total-body PET

Wednesday 4 June 2025 10:58 (7 minutes)

Presenter: NGUYEN, Viet

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 13 Type: not specified

From healing to heavy-The dual frontier of radioisotopes in medicine and superheavy element chemistry

Wednesday 4 June 2025 11:05 (7 minutes)

Presenter: MITRA, Sayantani

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 14 Type: not specified

Experimental determination of the ionization potential of highly charged californium ions

Wednesday 4 June 2025 11:12 (7 minutes)

Presenter: HARAYAMA, Sakumi

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 15 Type: not specified

Study of neutron-rich nuclei using multi-neutron detection technique

Wednesday 4 June 2025 11:19 (7 minutes)

Presenter: KONDO, Yosuke (RIKEN Nishina Center)

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 16 Type: not specified

Isoscalar Giant Monopole Resonance of 86Kr via Deuteron Inelastic Scattering using Gas Active Target CAT-M

Wednesday 4 June 2025 11:26 (7 minutes)

Presenter: ENDO, Fumitaka (RIKEN Nishina Center)

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 17 Type: not specified

Observation of Double Gamow-Teller Giant Resonance at RIBF

Wednesday 4 June 2025 11:33 (7 minutes)

Presenter: SAKAUE, Akane (RIKEN)

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 18 Type: not specified

Cluster formation in nuclei probed by proton-induced cluster knockout reaction

Wednesday 4 June 2025 11:40 (7 minutes)

Presenter: SUGIYAMA, Taiki (Spin isospin Laboratory)

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 19 Type: not specified

Pair condensation in nuclear matter

Wednesday 4 June 2025 11:47 (7 minutes)

Presenter: IKEMIZU, Gen

Session Classification: Newcomer's seminar

Contribution ID: 20 Type: not specified

Exploring transuranium nuclei via high-precision mass spectrometry

Wednesday 4 June 2025 11:55 (7 minutes)

Presenter: Dr ITO, Yuta (JAEA)

Session Classification: Newcomer's seminar