PHENIX-Spin and RHICf Workshop and Working Meeting

Asia/Seoul
Asan Science Hall, Anam Campus, Korea University

Asan Science Hall, Anam Campus, Korea University

    • 09:30 10:45
      Work with Jaehee (PHENIX) 1h 15m
    • 10:45 12:00
      Work with Junsang (RHICf) 1h 15m
    • 13:00 14:15
      Work with Taebong (PHENIX) 1h 15m
    • 14:15 15:30
      Work with Seyoung (PHENIX) 1h 15m
    • 15:30 16:45
      RHICf MC discussion 1h 15m
    • 17:00 18:00
      Seminar 1h
      Speaker: Itaru Nakagawa (RIKEN )
    • 09:00 09:30
      Analysis overview 30m
    • 09:30 10:30
      Detector performance 1h
      Speaker: Kenta Sato (Nagoya Univ. )
    • 10:45 11:45
      Neutron cross section 1h
      Speaker: Mana Ueno (Nagoya Univ. )
    • 11:45 12:45
      Neutron asymmetry 1h
      Speaker: Junsang Park (Seoul National Univ. )
    • 14:00 15:30
      RHICf seminar 1h 30m
      Speaker: Takashi Sako (ICRR, Univ. of Tokyo )
    • 15:45 16:45
      Pi0 asymmetry 1h
      Speaker: Minho Kim (Korea Univ. )
    • 16:45 17:30
      Discussion 45m
    • 09:30 10:45
      Work with Jaehee (PHENIX) 1h 15m
    • 11:00 12:15
      Work with Junsang (RHICf) 1h 15m
    • 13:30 14:45
      Work with Taebong (PHENIX) 1h 15m
    • 15:00 16:15
      Work with Seyoung (PHENIX) 1h 15m
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×